Için basit anahtar son dakika haberler örtüsünü

Wiki Article

Baştan sona flaş haberlerin bucak aldığı bu sayfadan sadece Dünyada yaşanmış olan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden çav getiren haberleri “Gündem” mirlığı şeşndan, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri canlı olarak “Tutum” saksılığı şeşndan, son dakika transfer haberlerini ve ayak topu dünyasında gerçeklehandan en son vakaları “Spor” çıbanlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından merak edilen son dedikoduları “Kelebek” kellelığı altından 7/24 anbean izlem edebilirsiniz.

Bakanlık yeşil yerı imara açtı, yargı yeri hukuksuz bularak silme etti Çaşama, Şehircilik ve İklim Değalışverişikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da natürel sit kayranını maksat bileğkârikliğiyle imara haristığı hükümı, İBB'nin itirazı sonucu yargı yeri aracılığıyla hukuka aykırı bulunarak bozma edildi. 21:11

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 'âdem evladı deposunın elan esen yönetimi noktasında kurumsal kapasitesini henüz da bileklendirdiği' şeklinde konuşan Erdoğan, "Vatandaşlarımızın becerilerini ve yetkinliklerini çok elan ileriye taşıyacak, kuşatıcı ve erişilebilir kişioğlu kaynağı modelini ülkemize kazanmıştırrdık.

ülke Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adayına bağlı açıklama: Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olabilir

Devlet Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı talibina ilişikli izah: Tercihim klas arkadaşımdan yana olur

En son gelişmelerden çabucak haberdar çıkmak bağırsakin 'İZİN VER' butonuna tıklayınız. Sonra İzin Ver

Memleket dışından getirilen özel ekipman ile evlerine uyuşturucu yerleştirmişler! Operasyonda 2 şüpheli yakalandı

MHP Genel Reis beyı Devlet Bahçeli, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı talibinın belirlenmesi midein anket yapmış olduracağı iddiasına değgin "Bana sorulursa tercihim dershane dostum" karşılıkını verdi. #MHP

Değerlendirilebilir pekâlâ. Ancak, özge taraftan şeşlı Masa birbirine muhtaç. Masadan kalkan hükmen mağlup duyuru edilecek bir hava aykırılık blokunda oluşmuş durumdadır. Temizşener ve ekibi CHP Genel Reisı Tığdaroğlu’nun adaylığına ilişikli itiraz etseler bile Tığdaroğlu “Ben talibim” sanarak safi bir şekilde açıklama yaparsa aday olur.

haber Dağıstan, paylaşımında "Bütün anılarımızı sırça kutularda saklamak vardı. Elimden gelenin daha iyisini becermeyi istemem vardı yalnız kendime yapışmak zorunda başüstüneğum birlik savüm vardı. O sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı" dedi.

Memleket dışından getirilen özel ekipman ile evlerine narkotik yerleştirmişler! Operasyonda 2 şüpheli yakalandı

Reis bey Erdoğan Şanlıurfa'da gençlerle buluşmasında açıkladı: Eğitimsel formasyona organizasyon

12:26 Müge Anlı'da çoklu takanak itirafıyla gündeme mevrutti! Yayına çıkmama sebebi belirli oldu Canlı yayındaki çoklu takanak itirafıyla gündem olan Derya Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda konulenmemesinin nedeni olarak müddeiumumilik tarafından getirilen yapıt yasağı ve araştırmanın bundan ahir kısmının mahfi bir şekilde yürütülmesi evetğu iddia edildi.

Kul’nin en müstehap sabah şovlarından birini birlikte sunan ikisi bile evli sunucuların bir süredir ilişik yaşadıklarının ortaya çıkması ortalığı fena karıştırdı.

Report this wiki page